Dé stap naar beter bewegen.

Zomervakantie VoetFlex van zaterdag 15 juli tot en met maandag 21 augustus 2023

Alle praktijken van VoetFlex Podotherapie vanwege zomervakantie gesloten van zaterdag 15 juli-maandag 21 augustus 2023

In de periode 15 juli tot en met 21 augustus zijn alle praktijken van VoetFlex Podotherapie gesloten. In deze tijd kunt u nog steeds afspraken online inplannen via de volgende link:https://start.james-software.nl/WebApp/RUFBQUFKT3FSMFBWQmowekZsMXdZOEY5QzhtdGttZVBVTFRvNThlc1pyTnBLNitp0.

Tot ziens bij VoetFlex Podotherapie

VoetFlex Podotherapie opent praktijk in Zutphen

voetflex start praktijk in basic fitVoetflex opent praktijk in Zutphen

VoetFlex podotherapie Zutphen opent zijn deuren bij basic fit/Fysius Zutphen vanaf 1 februari 2023. VoetFlex gaat op dinsdagmiddag praktijk houden in de praktijkruimte van Fysius fysiotherapie. Deze bevindt zich gelijk aan het begin van de entree van het fitness bedrijf Basic Fit.

VoetFlex brengt meer rust en aandacht in 1e consult

VoetFlex verlengt vanaf 1 januari 2023 het 1e consult van 45 minuten naar 60 minuten. Niko Hartz zegt hierover: “Al een tijdje merk ik dat 45 minuten te krap is voor alles wat aan bod komt in het 1e consult: uitvragen van klachten, onderzoek, behandeling en scannen van de voeten/vervolgafspraak. Ik breng meer aandacht en rust in het 1e consult door 15 minuten meer tijd te nemen. Hierdoor krijgen uitvragen van de klachten, onderzoek en behandeling meer diepgang. Dit zal voor dit zal voor de patiënt en mijzelf een positief effect hebben”.

Doordat het 1e consult meer behandeltijd krijgt, zal het tarief daarom aangepast worden naar € 135,- Het totaalpakket(1e consult, zolen en aflevering van zolen, nacontrole, indien nodig eenmalig kosteloze aanpassing van zolen na 14 dagen dragen) komt uit op € 320,75.

Nieuwe locatie VoetFlex Podotherapie in Apeldoorn bij medisch centrum de Groene Hoven

Ingang medisch centrum De groene Hoven
VoetFlex Podotherapie gaat hier vanaf 1 juni 2022 beginnen

Nieuwe locatie VoetFlex Podotherapie in Apeldoorn

Een nieuwe locatie van VoetFlex Podotherapie in Apeldoorn opent haar deuren op 1 juni 2022. De praktijk zal op woensdagmiddag praktijk houden in het medisch centrum de Groene Hoven te Apeldoorn. Het centrum heeft 6 huisartsen, die zo mogelijk ook doorverwijzen naar de podotherapeut van VoetFlex.

Manueeltherapie en podotherapie

Het unieke concept van de combinatie manueeltherapie en podotherapeutische zolen zal vanaf heden ook in Apeldoorn aangeboden worden. Patiënten zijn gebaat bij deze aanpak. Door op de oorzaken van klachten in te zoomen, gaan deze klachten ook sneller en structureler verdwijnen, dan met alleen maar zolen. Het gaat hier niet alleen over klachten aan de voeten, maar ook om knie, heup en onderrugklachten.

Stijve grote teen als oorzaak chronische lage rugpijn

Een uitsparing in de zool ten hoogte van het MTP1-gewricht zorgt ervoor dat dit gewricht goed plantair kan bewegen. Hierdoor voorkom je het vastlopen van dit gewricht.
Een uitsparing in de zool ten hoogte van het MTP1-gewricht zorgt ervoor dat dit gewricht goed plantair kan bewegen. Hierdoor voorkom je het vastlopen van dit gewricht.

Heroverweging pronatieparadigma en chronische lage rugpijn.

Hier volgt een presentatie over de relatie stijve grote teen tijdens afwikkeling (functionele hallux limitus) – chronische lage rugklachten en de rol van voetpronatie hierin.

 

VoetFlex Podotherapie heeft twee nieuwe locaties: Roden en Doesburg

VoetFlex Podotherapie vanaf 1 oktober a.s. in Doesburg

Vanaf 1 oktober 2020 is de praktijk ook in Doesburg gevestigd in Gezondheidscentrum De Linie, De Linie 3B(Vroedvrouwen), 6982 AZ Doesburg. De praktijk zit op de begane grond en is geopend op dinsdagmiddag. ​De praktijk bevindt zich op de begane grond. U kunt na binnenkomst naar rechts waar de wachtruimte zich bevindt. De podotherapeut haalt u daar op.

Klik hier om de routeplanner van Google maps te bekijken.

VoetFlex Podotherapie heeft een nieuwe locatie Roden

Vanaf 1 november 2020 houdt VoetFlex Podotherapie praktijk in het gezondheidscentrum De Es in Roden, Meester Wijchellaan 2, 9301 HR Roden. De praktijk is daar geopend op woensdagmiddag en bevindt zich op de begane grond in het gezondheidscentrum.

Klik hier om de routeplanner van Google maps te bekijken.