Dé stap naar beter bewegen.

VoetFlex Podotherapie in Groningen, Drachten, Roden, Apeldoorn of Doesburg

VoetFlex Podotherapie Groningen

VoetFlex Podotherapie is vanaf maart 2020 naast Drachten ook in Groningen gevestigd. De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum midden in het centrum van Groningen. In dit antroposofisch centrum, genaamd Therapeuticum Lemnikaïnen, zitten een aantal antroposofische huisartsen. Sinds januari 2020 is hier ook een huisarts van Studentenarts gevestigd. Verder zijn er in dit centrum diverse therapieën ondergebracht.

 

VoetFlex Podotherapie Drachten

Vanaf 1 mei 2020 houdt VoetFlex Podotherapie Drachten praktijk in een gezondheidscentrum. Dit is vanwege de volgende overweging: samenwerking met huisartsen en andere therapeuten vergroten. De praktijk is daarom verhuisd naar Medisch Centrum de poort, Middelwyk 39, 9202 GN Drachten. De praktijk is daar geopend op vrijdag de hele dag.

Door nauwer met huisartsen en andere disciplines in de gezondheidszorg samen te werken, kan er beter op de hulpvraag ingespeeld worden. Zo kan er sneller doorverwezen worden en kan door overleg met andere disciplines waar nodig aanvullend behandeld worden.

 

VoetFlex Podotherapie Roden 

Vanaf 1 november 2020 houdt VoetFlex Podotherapie praktijk in het gezondheidscentrum De Es in Roden, Meester Wijchellaan 2, 9301 HR Roden. De praktijk is daar geopend op woensdagmiddag en bevindt zich op de begane grond in het gezondheidscentrum.

 

VoetFlex Podotherapie Doesburg

Vanaf 1 oktober 2020 is de praktijk ook in Doesburg gevestigd in Gezondheidscentrum De Linie, De Linie 3B(Vroedvrouwen), 6982 AZ Doesburg. De praktijk zit op de begane grond en is geopend op dinsdagmiddag.

 

VoetFlex Podotherapie Apeldoorn

Vanaf 1 juni 2022 is de praktijk ook gevestigd in Apeldoorn bij Gezondheidscentrum de Groene Hoven. Het adres van het gezondheidscentrum is: Marconistraat 45, 7316 KB Apeldoorn. De wachtkamer bevindt zich op de begane grond, gelijk na de ingang rechts.