Dé stap naar beter bewegen.

VoetFlex 6 locaties: Groningen, Drachten, Roden, Apeldoorn, Doesburg of Zutphen

VoetFlex Podotherapie Groningen

VoetFlex Podotherapie is vanaf maart 2020 naast Drachten ook in Groningen gevestigd. Deze is gevestigd in een gezondheidscentrum midden in het centrum van Groningen. In dit antroposofisch centrum, genaamd Therapeuticum Lemnikaïnen, zitten een aantal antroposofische huisartsen. Sinds januari 2020 is hier ook een huisarts van Studentenarts gevestigd. Verder zijn er in dit centrum diverse therapieën ondergebracht.

 

VoetFlex Podotherapie Drachten

Ook houdt VoetFlex in Drachten praktijk. Vanaf 1 mei 2020 is dat in Medisch Centrum de poort. Dit is vanwege de volgende overweging: samenwerking met huisartsen en andere therapeuten vergroten. De praktijk is daarom verhuisd naar Medisch Centrum de poort, Middelwyk 39. De praktijk is daar geopend op vrijdag de hele dag.

Door nauwer met huisartsen en andere disciplines in de gezondheidszorg samen te werken, kan er beter op de hulpvraag ingespeeld worden. Zo kan er sneller doorverwezen worden en kan door overleg met andere disciplines waar nodig aanvullend behandeld worden.

 

VoetFlex Podotherapie Roden 

Uitbreiding naar een 3e locatie vond plaats op 1 november 2020. De praktijk is sindsdien gevestigd in het gezondheidscentrum De Es in Roden, Meester Wijchellaan 2. De praktijk is daar geopend op woensdagmiddag en bevindt zich op de begane grond in het gezondheidscentrum.

 

VoetFlex Podotherapie Doesburg

Een 4e praktijklocatie  van VoetFlex is per 1 oktober 2020 in Doesburg, Gezondheidscentrum De Linie. Het adres: De Linie 3B(Vroedvrouwen) De praktijk zit op de begane grond en is geopend op dinsdagmiddag.

 

VoetFlex Podotherapie Apeldoorn

Als een na laatste opende VoetFlex Podotherapie een praktijk in Apeldoorn bij Gezondheidscentrum de Groene Hoven. Dit was op 1 juni 2022. Het adres van het gezondheidscentrum is: Marconistraat 45, 7316 KB Apeldoorn. De wachtkamer bevindt zich op de begane grond, gelijk na de ingang rechts.