Dé stap naar beter bewegen.

VoetFlex Podotherapie locatie Groningen

Klik hier om de routeplanner van Google maps te bekijken.

Adres:

Therapeuticum Lemminkäinen
Noorderhaven 32
9712 VK Groningen


VoetFlex Podotherapie locatie Groningen bezoeken

VoetFlex podotherapie is gehuisvest in het gezondheidscentrum Therapeuticum Lemminkainen. Voor de deur kunt u betaald parkeren. Het is een kwartier lopen vanaf het Hoofd treinstation Groningen. De dichtstbijzijnde bushalte is 5 minuten lopen. Hier stoppen de bussen 9 en 7. Zie: bushalte verlengde visserstraat.

In het pand

Als u het pand betreedt via een korte gang komt u in een ruime wachtruimte, waar u een kop thee kunt nemen en zich aanmelden bij de receptie.

De praktijkruimte van VoetFlex bevindt zich naast de trap op de 1e verdieping. Daar is een kleine wachtruimte waar de podotherapeut u ophaalt.

Het Therapeuticum Lemminkäinen

De huisartsenpraktijk vormt de basis van het Therapeuticum. Naast de huisartsen biedt het Therapeuticum meerdere therapieën aan.

 • podotherapie, Niko Hartz
 • euritmietherapie, Carla Besteman
  Euritmietherapie is een bewegingstherapie die zijn oorsprong vindt in de euritmie als bewegingskunst. In deze kunst wordt de beweging met de taal wel zichtbaar spreken genoemd en de beweging met muziek zichtbaar zingen, de woordeuritmie en de tooneuritmie.
 • integratieve kinder- en jeugdtherapie, Birgit Fonville
  Een kortdurende, intensieve vorm van therapie voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar. In deze therapie staat het kind centraal.
 • kunstzinnige therapie, Susan Manon Goslinga
  Schilderen, tekenen of boetseren kan een verstoord evenwicht dat door ziekte, psychische problemen of eenzijdigheden ontstaan is, herstellen en niet vermoede mogelijkheden zichtbaar maken
 • massagetherapie, Mirjam van Kan
 • lichaamsgerichte psychotherapie, Liesbeth Haken
  Bij lichaamsgerichte psychotherapie gaat het om inzicht en bewustwording; en van daaruit, mogelijk, heling.
 • psychomotorische therapie voor kinderen, Bianca Boomsma
  In PMT gaan kinderen en jongeren aan de slag met waar ze moeite mee hebben op sociaal-emotioneel gebied, niet alleen door er over te praten, maar vooral door te doen en “aan den lijve” te ervaren.
 • uitwendige therapie, Pauli van Engelen
  Met de uitwendige therapieën wordt het zelfhelend vermogen van de patiënt gestimuleerd door een medicament via de huid toe te dienen.
 • Vanaf februari 2020 bevindt zich hier ook de huisarts voor studenten: Studentarts

VoetFlex Podotherapie locatie Groningen heet u van harte welkom bij het Therapeuticum aan de Noorderhaven 32. De praktijk is geopend op donderdagmiddag. Maak hier uw afspraak: ONLINE AFSPRAAK