Dé stap naar beter bewegen.

Nieuwe locatie VoetFlex Podotherapie in Apeldoorn bij medisch centrum de Groene Hoven

Ingang medisch centrum De groene Hoven
VoetFlex Podotherapie gaat hier vanaf 1 juni 2022 beginnen

Nieuwe locatie VoetFlex Podotherapie in Apeldoorn

Een nieuwe locatie van VoetFlex Podotherapie in Apeldoorn opent haar deuren op 1 juni 2022. De praktijk zal op woensdagmiddag praktijk houden in het medisch centrum de Groene Hoven te Apeldoorn. Het centrum heeft 6 huisartsen, die zo mogelijk ook doorverwijzen naar de podotherapeut van VoetFlex.

Manueeltherapie en podotherapie

Het unieke concept van de combinatie manueeltherapie en podotherapeutische zolen zal vanaf heden ook in Apeldoorn aangeboden worden. Patiënten zijn gebaat bij deze aanpak. Door op de oorzaken van klachten in te zoomen, gaan deze klachten ook sneller en structureler verdwijnen, dan met alleen maar zolen. Het gaat hier niet alleen over klachten aan de voeten, maar ook om knie, heup en onderrugklachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *