Dé stap naar beter bewegen.

VoetFlex Podotherapie heeft twee nieuwe locaties: Roden en Doesburg

VoetFlex Podotherapie vanaf 1 oktober a.s. in Doesburg

Vanaf 1 oktober 2020 is de praktijk ook in Doesburg gevestigd in Gezondheidscentrum De Linie, De Linie 3B(Vroedvrouwen), 6982 AZ Doesburg. De praktijk zit op de begane grond en is geopend op dinsdagmiddag. ​De praktijk bevindt zich op de begane grond. U kunt na binnenkomst naar rechts waar de wachtruimte zich bevindt. De podotherapeut haalt u daar op.

Klik hier om de routeplanner van Google maps te bekijken.

VoetFlex Podotherapie heeft een nieuwe locatie Roden

Vanaf 1 november 2020 houdt VoetFlex Podotherapie praktijk in het gezondheidscentrum De Es in Roden, Meester Wijchellaan 2, 9301 HR Roden. De praktijk is daar geopend op woensdagmiddag en bevindt zich op de begane grond in het gezondheidscentrum.

Klik hier om de routeplanner van Google maps te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *