Dé stap naar beter bewegen.

Onzekerheid over openstelling VoetFlex Podotherapie na 28 april a.s.

De openstelling van VoetFlex Podotherapie na 28 april a.s. is zeer onwaarschijnlijk. In de persconferentie van Mark Rutte van afgelopen dinsdagavond 21 april werd aangegeven dat contactberoepen, zoals masseurs en kappers nog niet mogen beginnen. Door deze uitspraak lijkt het onwaarschijnlijk dat podotherapeuten, die ook als contactberoep gezien kunnen worden, na 28 april hun praktijk kunnen openen. Dit geldt ook voor VoetFlex Podohterapie. In de conferentie werd een nieuwe deadline van 20 mei genoemd. Het kabinet beslist in de week ervoor over hoe verder na de 20e. Mochten podohterapeuten toch eerder dan 20 mei mogen starten, dan zal dat hier gemeld worden. Hou deze plek daarom goed in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *