Dé stap naar beter bewegen.

VoetFlex Podotherapie heeft een nieuwe locatie in Groningen Centrum

VoetFlex Podotherapie heeft een nieuwe locatie in Groningen Centrum

VoetFlex Podotherapie is vanaf 1 maart 2020 op twee locaties gevestigd: een in Drachten aan de Morra 2 in een bedrijfsverzamelgebouw. De tweede plek waar VoetFlex vanaf 1 maart 2020 gevestigd is, is een gezondheidscentrum midden in het centrum van Groningen. In dit antroposofisch centrum, genaamd Therapeuticum Lemnikaïnen, zitten een aantal antroposofische huisartsen. Sinds januari 2020 is hier ook een huisarts van Studentenarts gevestigd. Verder zijn er in dit centrum diverse therapieën ondergebracht.

Meerdere locaties in Drachten vanaf 1 mei 2020

Vanaf begin 2020 gaat VoetFlex op diverse locaties praktijk houden. Dit is vanwege 2 overwegingen: enerzijds vindt u daardoor een locatie dichter in uw buurt en anderzijds om meer samenwerking met huisartsen en andere therapeuten te vergroten. De praktijk gaat daarom vanaf 1 mei 2020 binnen Drachten verhuizen naar twee gezondheidscentra: Op woensdagmiddag huisartsenpraktijk ’t Voorhuis, Grasland 26, 9205 EB Drachten en Medisch Centrum de poort, Middelwyk 39, 9202 GN Drachten, op vrijdagochtend.

Door nauwer met huisartsen en andere disciplines in de gezondheidszorg samen te werken, kan er beter op de hulpvraag ingespeeld worden. Zo kan er sneller doorverwezen worden en kan door overleg met andere disciplines waar nodig aanvullend behandeld worden. Tot ziens bij VoetFlex Podotherapie in Groningen of Drachten.

VoetFlex Podotherapie locatie Groningen bezoeken

VoetFlex podotherapie is gehuisvest in het gezondheidscentrum Therapeuticum Lemminkainen. Voor de deur kunt u betaald parkeren. Het is een kwartier lopen vanaf het Hoofd treinstation Groningen. De dichtstbijzijnde bushalte is 5 minuten lopen. Hier stoppen de bussen 9 en 7. Zie: bushalte verlengde visserstraat.

In het pand

Als u het pand betreedt via een korte gang komt u in een ruime wachtruimte, waar u een kop thee kunt nemen en zich aanmelden bij de receptie.

De praktijkruimte van VoetFlex bevindt zich naast de trap op de 1e verdieping. Daar is een kleine wachtruimte waar de podotherapeut u ophaalt.

Het Therapeuticum Lemminkäinen

De huisartsenpraktijk vormt de basis van het Therapeuticum. Naast de huisartsen biedt het Therapeuticum meerdere therapieën aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *