Dé stap naar beter bewegen.

VoetFlex verzorgt gratis voetscreening bij Intersport Drachten zaterdag a.s.

Een gratis voetscreening biedt podotherapeut-plus, Niko Hartz aan, op zaterdagmiddag 30 november a.s. tussen 12.30-16.00 uur bij Intersport Drachten. Hierdoor krijgt u een beter beeld van uw voetklacht, de oorzaak en wat u er aan kunt doen.
Door een “quick scan”kan hij aangeven wat de oorzaak van uw (voet)klacht is. Indien gewenst kan een schoenadvies gegeven worden.
U kunt zich van te voren opgeven via het emailadres: info@voetflex.nl . Dit kunt u doen tot 1 uur voor de voetscreening op zaterdag 30 november, dus tot 11.30 uur. U zult als reactie op uw mail het tijdstip doorkrijgen wanneer u aan de beurt bent. Vol is vol!!

Pijn met sporten of wandelen?
VoetFlex podotherapie zoekt eerst naar de oorzaken. Een voet is onderdeel van de bewegingsketen. Een blokkade in deze bewegingsketen kan op een andere plek in het lichaam klachten geven.
Zo kan een voet met overpronatie, ook wel platvoet genoemd, tijdens het hardlopen de oorzaak zijn van pijn in de knie of onderrug. Nog vaker veroorzaakt overpronatie Fasciitis Plantaris, ook wel hielspoor genoemd. Dit komt ook bij Sporters en wandelaars vaak voor.

Fasciitis Plantaris/Hielspoor bij sporters en wandelaars
Bij VoetFlex podotherapie pakken we deze klacht anders aan dan de meeste podotherapeuten. Wij kijken of een blokkade in de enkel of voet de oorzaak van de klacht is. Vaak is dat het geval, waarna we met behulp van manuele therapie van voet en enkel de blokkades wegnemen. Hierdoor ontstaat weer een stabiele en goede afwikkeling van de voeten. Op maat gemaakte zolen helpen het lichaam hierbij. De podotherapeut geeft vaak ook herstel bevorderende oefeningen mee. Deze combinatie-aanpak van hielspoor of fasciitis plantaris geeft goede resultaten De klacht verdwijnt vaak al binnen 5-6 weken.
Neem vandaag nog de stap naar pijnvrij bewegen.
Voetflex en Intersport Drachten heten u hartelijk welkom voor een gratis voetscreening.
Adres Intersport Drachten: Noorderbuurt 30, 9203 AM Drachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *