Dé stap naar beter bewegen.

VoetFlex houdt gratis voetscreenings op zaterdag 19 oktober bij Veneboer Camping & Outdoor in Drachten

Tijdens de voetendagen bij Veneboer Camping & Oudoor in Drachten houdt VoetFlex gratis voetscreenings van 15 minuten. U kunt langskomen vanaf 12.30-16.00 uur.

Drachten, 9 september 2019
Bij Veneboer Camping & Outdoor zal podotherapeut-plus, Niko Hartz, op zaterdagmiddag 19 oktober a.s. tussen 12.300-16.00 uur geïnteresseerden gratis 15 minuten voetscreenings aanbieden. Hierdoor krijgt u een beter beeld van uw voetklacht, de oorzaak en wat u er aan kunt doen.
Door een “quick scan”kan hij aangeven wat de oorzaak van uw (voet)klacht is. Indien gewenst kan een schoenadvies gegeven worden.

VoetFlex podotherapie zoekt eerst naar de oorzaken. Een voet is onderdeel van de bewegingsketen. Een blokkade in deze bewegingsketen kan op een andere plek in het lichaam klachten geven.
Zo kan een voet met overpronatie, ook wel platvoet genoemd, tijdens het hardlopen de oorzaak zijn van pijn in de knie of onderrug. Nog vaker veroorzaakt overpronatie Fasciitis Plantaris, ook wel hielspoor genoemd. Dit komt ook bij Sporters en wandelaars vaak voor.
Fasciitis Plantaris/Hielspoor bij sporters en wandelaars
Bij VoetFlex podotherapie pakken we deze klacht anders aan dan de meeste podotherapeuten. Wij kijken of een blokkade in de enkel of voet de oorzaak van de klacht is. Vaak is dat het geval, waarna we met behulp van manuele therapie van voet en enkel de blokkades wegnemen. Hierdoor ontstaat weer een stabiele en goede afwikkeling van de voeten. Op maat gemaakte zolen helpen het lichaam hierbij. De podotherapeut geeft vaak ook herstel bevorderende oefeningen mee. Deze combinatie-aanpak van hielspoor of fasciitis plantaris geeft goede resultaten De klacht verdwijnt vaak al binnen 5-6 weken.
Neem vandaag nog de stap naar pijnvrij bewegen.
Voetflex en Veneboer Camping & Outdoor heten u hartelijk welkom voor een gratis voetscreening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *