Dé stap naar beter bewegen.

VoetFlex Podotherapie op nieuwe locatie voor betere service

Vanaf begin mei 2019 is VoetFlex Podotherapie gevestigd op een nieuwe locatie. Dit is De Morra 2 in Drachten (Noordzijde-praktijk 26). Voorheen was de praktijk gevestigd aan de Oppers 3 in Drachten. De praktijk is verhuisd om een betere service te verlenen.

De huidige locatie biedt een aantal voordelen boven de oude situatie. Het eerste voordeel is een inpandige slijpruimte. Zo kan de podotherapeut snel een zoolaanpassing maken tijdens een controle.

De nieuwe praktijk is licht en ruimt, hierdoor kan het looponderzoek beter uitgevoerd worden. Tevens is de entree van de praktijk nu goed herkenbaar door mooi ontworpen glazen pui.

Tenslotte is de praktijk goed bereikbaar: met de auto via de A7 Heerenveen-Groningen, afslag centrum.

Er is een grote parkeerplaats voor de deur. De praktijk bevindt zich op de begane grond. Na binnenkomst van het pand loop je door een grote paarse draaideur. Hier bevindt zich de wachtruimte. De praktijk zit aan de linkerkant.

Beter bewegen is voor VoetFlex een missie, waarmee zij zorgt voor snel en duurzaam herstel van klachten in voet, knie, heup of onderrug. Daarbij hanteert de podotherapeut van VoetFlex een unieke combinatie van manuele therapie en podotherapeutische zolen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *