Dé stap naar beter bewegen.

Pijn in voeten

Pijn in de voeten kan op verschillende plekken voorkomen: onder de hak of hiel, zoals bij hielspoor, aan de achterzijde van de hiel, bijvoorbeeld met achillespeesklachten, onder de voet in het midden, zoals bij een platvoet of onder de voorvoet, zoals bij metatarsalgie, aan de zijkant van de voet of in de voorvoet, zoals bij een mortons neuroom. Een pijnlijke grote teen komt ook vaak voor.

Vind snel via anatomische plaatjes de oorzaak, symptomen en mogelijke behandeling van uw klacht. VoetFlex Podotherapie Drachten hanteert een beproefde en unieke methode waardoor de pijn binnen 6 weken, structureel stopt of sterk vermindert. Bel voor een afspraak op: 0512 712030.

Deze klachtenwijzer helpt snel de oorzaken, symptomen en therapie te vinden van uw pijnklachten. Het zoeken van de pijnklacht in de klachtenwijzer gaat via anatomische plaatjes van de voet. Door het aanklikken van de locatie ziet u verschillende genummerde punten waar klachten zich bevinden.  Als u vervolgens klikt op de naam van de klacht, komt u meer te weten over oorzaken, symptomen en behandelmogelijkheden van uw pijnklacht(en).