Dé stap naar beter bewegen.

VoetFlex Podotherapie in Groningen of Drachten?

Naast VoetFlex locatie Drachten nu ook VoetFlex locatie Groningen

VoetFlex Podotherapie is vanaf maart 2020 naast Drachten ook in Groningen gevestigd. De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum midden in het centrum van Groningen. In dit antroposofisch centrum, genaamd Therapeuticum Lemnikaïnen, zitten een aantal antroposofische huisartsen. Sinds januari 2020 is hier ook een huisarts van Studentenarts gevestigd. Verder zijn er in dit centrum diverse therapieën ondergebracht.

 

VoetFlex Drachten vanaf mei 2020 naar Medisch Centrum de Poort

Vanaf 1 mei 2020 houdt VoetFlex Podotherapie Drachten praktijk in een gezondheidscentrum. Dit is vanwege de volgende overweging: samenwerking met huisartsen en andere therapeuten vergroten. De praktijk is daarom verhuisd naar Medisch Centrum de poort, Middelwyk 39, 9202 GN Drachten. De praktijk is daar geopend op vrijdagochtend.

Door nauwer met huisartsen en andere disciplines in de gezondheidszorg samen te werken, kan er beter op de hulpvraag ingespeeld worden. Zo kan er sneller doorverwezen worden en kan door overleg met andere disciplines waar nodig aanvullend behandeld worden. Tot ziens bij VoetFlex Podotherapie in Groningen of Drachten.